Geschiedenis
Reunie_005 Reunie_016 img20190828_18293194

Nadat ik de fam. Vleesman (toen eigenaar van Papillon) had gevraagd om eens een praatje te komen maken in het zaterdagmiddag programma Music Memories van Omroep Reest & Vecht, kreeg ik een positief antwoord, wat ik eerst nog niet goed kon geloven. Al jarenlang was er al op diverse keren en door verschillende personen een uitnodiging verstuurd richting fam. Vleesman, maar die werdenn afgewezen.
Dit keer had ik de primeur, op 19 april 2003 zou ik een interview van Piet Vleesman kunnen afnemen tijdens het lokale radioprogramma van Omroep Reest & Vecht, Music Memories. Er werd afgesproken om deze uitzending vanuit Gramsbergen te doen, zodat er via de ether ook mensen (toen klanten) in de regio van Coevorden konden meeluisteren naar wat er zoal verteld werd. Het was eerst vreemd omdat ik hen al 21 jaar niet meer gezien had, maar de verhalen van toen begonnen al snel te komen en voordat de uitzending begon hadden we al veel pret.
Ook andere personeelsleden van de Papillon (sommigen met een brok in de keel) kwamen binnen om zo ook nog een glimp op te kunnen vangen van de populaire Piet en Lies Vleesman.
Na de uitzending werd er natuurlijk onder het genot van een drankje ergens in Gramsbergen nog heel wat nagepraat over de tijd van toen.